Back to Top
                              Kako uporabiti barve za stimuliranje čaker

Barva terapija - kako uporabiti barve za stimuliranje čaker?

Barvna terapija na način in z BIOPTRON tehnologijo, ki jo izvajam v Salonu za nego, pedikuro in masaže, v Domžalah, temelji na konceptu stimuliranju 7 čaker s 7 barvnimi filtri.
Odvisno od problema, ki nas tare, je proizvajalec predpisal postopek »obsevanja« (mesto na telesu in čas obsevanja!!).

Govorimo o problemih pomanjkanja energije, odpornosti, oslabljenem metabolizmu, načetem psihičnem zdravju itd. itd.

Poznano je, da ima vsaka barva spektra svojo frekvenco, ki je »po čudežu«enaka frekvenci določene čakre (tudi frekvenci organov, mišic in kosti, ki so v tistem predelu!!). Čakre so »povezane« z žlezami z notranjim izločanjem in hormoni, ki jih le te izločajo.

Barvna terapija, ki je način uporabe barv in svetlobe za terapevtske namene, je usmerjena na 7 glavnih čaker, ki so energijski centri v človeškem telesu.Vsaka čakra je kot baterija, polna utripajoče energije.

Če so čakre napolnjene in se polnijo same, smo v stanju zdravja, ravnovesja in dobrega počutja. Če je ena prazna, ali pa se ne zmore polniti, trpi celotno telo. Zato je naš namen ohranjati »baterije čaker« polne. Barva je čista vibracija in lahko našo energijo poveča ali zmanjša.

BIOPTRON je edinstvena naprava za barvno terapijo, izdelana v Švici.

Bioinformirani barvni filtri učinkujejona predpostavki, da človeško telo nenehno oddaja polje elektromagnetnih valov, ki ga nekateri imenujejo tudi avra in je z določenimi napravami vidna kot svetloba.

Elektromagnetno polje, ki obdaja vsako živo bitje, daje pomembne informacije o vsakem posameznem organizmu;ki jih, skupaj s stanjem fizičnega telesa, imenujemo bioinformacije. Trdimo tudi, da telo preko svojega elektromagnetnega polja mnoge pomembne bioinformacije tudi izmenjuje.
Bioinformatika se ukvarja s praktičnim delovanjem (predhodno obdelanih informacij) na celice živih organizmov, predvsem iz terapevtskih namenov.
Barvna terapija odlično podpira, ne more pa nadomestiti klasičnega zdravljenja !

 

Kliknite na spodnji razpredelnici za povečan prikaz !

 

razpredelnica-barvna-terapija-cakre.gif


Jana Polajnar

Salon za nego, pedikuro in masaže


Vir: Wikipedija, Tehnična doumentacija BIOPTRON