Back to Top

031-777-685

Nega nog po poletju

Še smo polni spominov in vtisov na počitniška doživetja, zato zaradi nenadnih nizkih temperatur kar težko verjamemo, da je poletja resnično konec.

Svetujem, da si po obdobju odprtih čevljev in preden obujemo nogavice ter zaprte čevlje, damo odstraniti obloge trde kože, ki so pogosto posledica natikačev.

»Črne« in razpokane pete (ki so sicer zadaj !) nam niso v ponos!  Izsušena, trda koža na petah se v nogavicah ne bo sama »predelala«, je neprožna, zato rada poči. Zdravljenje regad (razpok) je zares zelo dolgotrajno in nehvaležno početje, posebno za starostnike in diabetike.

Poskrbimo, da stopala pravilno negujemo in nahranimo. Prav tako svetujem skrajšati nohte.

Več o negi nog po poletju preberite tu...

Zdravljenje vraščenih nohtov s "sponkami"


Vraščeni noht - zdravljenje pri Jani Polajnar

Ko noht raste v nohtni kanal, povzroča hude bolečine in vnetje, lahko tudi gnojno vnetje. 

Težava se običajno rada ponavlja, največkrat so prizadeti palci, vraščeni nohti pa prizadenejo tako starejše kot otroke. 
Sanacije vraščenih nohtov se ne lotevajte sami, pač pa takoj poiščite pomoč usposobljenega pedikerja !
Vraščene nohte učinkovito zdravimo s pomočjo »sponk«.

Več o tem...

Permanentno lakiranje

 Permanentno lakiranje nohtov s sistemom gelish

S sistemom »Gelish« ohranjate vaše nohte zdrave, saj jih ne poškodujete s piljenjem. Nanosi so tanki (3 plasti laka), vendar kompaktni, ker jih okrepite v UV lučki, odstrani pa se s posebno raztopino, brez vsakršnega brušenja. Na tak način imate negovane nohte rok do 3 tedne, na nogah pa se lak ohrani tudi 2-krat dlje.  

Več o tem...

Depilacija

Depilacija nog

Uporabljamo dva postopka: topljeni vosek za občutljivejše predele (brčice, bikini, podpazduhe itd.) ter vosek v rolerju in trakove, za manj občutljive predele (npr. noge, roke, hrbet itd.). Z redno depilacijo preprečujemo vraščanje dlak; korenine dlačic bodo oslabele in bodo sčasoma postale vse tanjše in redkejše! Po depilaciji kožo pomirimo s pravo kremo, da ostane nežna in mehka

Več o tem...